Gündem Şahane Damat 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı ?

Şahane Damat 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı ?

22.06.2016 - 10:37 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin çiçeği burnunda dizisi Şahane Damat ekranlara bomba gibi bir giriş yaptı. 1.bölümü ile Şahane Damat izleyenleri güldürmeyi başardı. Peki, Şahane Damat 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen detaylar...

Şahane Damat 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Star Tv'nin favori dizileri arasında gösterilen Şahane Damat yaza bomba bir giriş yaptı. Yayınlanan 1. bölümü ile kahkaha tufanına bir an olsun ara verdirmeyen Şahane Damat 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı ? İşte merak edilen detaylar.

Haberin Devamı

Şahane Damat 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.Yayınlanır yayınlanmaz haberin içeriğinde yer alacaktır.

ŞAHANE DAMAT 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yönetmenliğini usta yönetmen Raşit Çelikezer’in üstlendiği dizinin oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata’ da oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

ŞAHANE DAMAT 1. BÖLÜM FRAGMANI

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Şahane Damat 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Burcu Özberk (d. 12 Aralık 1989, Eskişehir ), Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.
Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır.
Güneşin Kızları dizisinde ki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.