Otomobil Samsun Otoshow Fuarı 92.434 kişi tarafından ziyaret edildi

Samsun Otoshow Fuarı 92.434 kişi tarafından ziyaret edildi

24.11.2014 - 16:05 | Son Güncellenme:

Sektörün bu yıl gerçekleşen tek fuarı olan Samsun Oto Show Fuarı, otomotiv sektöründeki firmaların satışlarına katkı sağlayarak sektör temsilcilerine büyük moral verdi.

Samsun Otoshow Fuarı 92.434 kişi tarafından ziyaret edildi

TÜYAP Tüm Fuarcılık ve Yapım A.Ş. tarafından, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğinde, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Samsun Otoshow 2014 Fuarı’nı 92.434 kişi ziyaret etti.

Samsun Otoshow Fuarı, Karadeniz’in en büyük fuar alanına sahip TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerle buluştu. Ziyarete açık olduğu süre boyunca Samsun başta olmak üzere bölge illerinden gelen ziyaretçilerin ağırlandığı fuar, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların satışlarına önemli ölçüde katkı sağlayarak sektör temsilcilerine büyük moral verdi.

Samsun Otoshow Fuarı’nda, BMW, CITROEN, FIAT, FORD, KIA, MERCEDES, NİSSAN, SEAT, SKODA, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN otomobil, IVECO ve MERCEDES ticari araç markaları ile ANADOL, CHEVROLET, FORD marka klasik otomobil firmalarından oluşan markaların 102 aracı ve sektörde faaliyet gösteren aksesuar ve yan sanayi firmaların ürünleri başarı ile sergilendi.

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi düzenlediği bu ilk fuar ile fuarcılık sektörüne iyi bir giriş yaparak, tüm bakışların Samsun’a çevrilmesini sağladı. TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi, 2015 yılında da Karadeniz bölgesinin üretimine, ihracatına, istihdamına artı değerler katacak önemli fuarlara ev sahipliği yapmayı sürdürecek.