Teknoloji Samsung Çift Arka Kameralı Bir Akıllı Telefon Mu Geliştiriyor?

Samsung Çift Arka Kameralı Bir Akıllı Telefon Mu Geliştiriyor?

05.10.2015 - 10:01 | Son Güncellenme:

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, farklı işler peşinde. Firmanın iki kameralı bir model hazırladığı iddia edildi. İşte detaylar... Galaxy S6 Edge Plus ve Note 5 gibi modelleri ile şimdilerde...

Samsung Çift Arka Kameralı Bir Akıllı Telefon Mu Geliştiriyor

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, farklı işler peşinde. Firmanın iki kameralı bir model hazırladığı iddia edildi. İşte detaylar... Galaxy S6 Edge Plus ve Note 5 gibi modelleri ile şimdilerde gündemde yer edinmeyi ihmal etmeyen Samsung, kısa bir süre önce ise farklı bir iddia ile haber konusu oldu. Belirtilenlere göre firma, bünyesinde çift kamera teknolojisini barındıran bir akıllı telefon geliştiriyor. Hazırlık sürecinde olan firmanın yakın bir zamanda yeni modelini gözler önüne sereceği de belirtilenler arasında. Aslında bu tarz bir teknolojinin adı duyulunca akıllara Galaxy S7 modeli gelmiyor değil.

Haberin Devamı

Fakat çift kameralı cihazın yeni bir model olacağı ön görülmekte. S7'nin bu tarz bir teknolojiyle gelip gelmeyeceği elbette belli değil. Dedikodular her ne kadar yeni bir modele işaret ediyor olsa da Samsung'un ne tarz bir planı olup olmadığı bilinmiyor. Yukarı bölmesinde çift kamera taşıyacak olan yeni model, gelişmiş fotoğrafçılık deneyimi sunacak. Daha pahalı bir teknoloji olarak kabul gören çift kamera, derinlemesine efekt ve ışıklandırma gibi pek çok konuda güzel fotoğraflar çekmemizi sağlamakta. Aslında bu tarz bir söylentinin ortaya çıkması, Samsung'un yeni modelinde fotoğraf alanına odaklanacağını da kanıtlıyor.

Yazarlar