Teknoloji Samsung Galaxy Note 4 için tarih verildi

Samsung Galaxy Note 4 için tarih verildi

25.09.2014 - 14:08 | Son Güncellenme:

Teknoloji devi Samsung'un yeni phableti Galaxy Note 4 için satış tarihi belirlendi. Kullanıcıların heyecanla beklediği haber ise fiyatı. Yarın ilk gönderimleri gerçekleşecek Note 4 için heyecanlı bekleyiş başladı.

Samsung Galaxy Note 4 için tarih verildi

Samsung'un yeni nesil phableti Galaxy Note 4'ün ilk gönderimleri ülkesi Güney Kore'de yarın başlayacak. 5.7 inç'lik dev cihazın dünya çapında satışının ise önümüzdeki ay sonuna kadar büyük ölçüde tamamlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

140 ülkede satışa çıkıyor

Samsung Tomorrow sitesi üzerinden verilen resmi bilgilere göre, Galaxy Note 4'ün Ekim ayı sonuna kadar 140 ülkede satışa çıkması planlanıyor. Apple'ın 5.5 inç'lik iPhone 6 Plus modeliyle doğrudan rekabete girişecek Galaxy Note 4'ün yüksek bir ilgiyle karşılandığı gelen bilgiler arasında. Samsung ilk 30 günde 15 milyon ünite Galaxy Note 4 satışı gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

26 Eylül'de ülke genelinde resmen satışa sunulacak Galaxy Note 4'ün Güney Kore fiyatı da bizleri şaşırtmadı değil. 919$'dan satışa sunulacak Galaxy Note 4 geçtiğimiz yıl 1.038$'dan satışa sunulan Galaxy Note 3'ten 119$ dolar daha ucuz fiyatla raflarda olacak.

Galaxy Note 4'ün Avrupa macerası ise 10 Ekim'de başlayacak. Ancak daha önce belirttiğimiz gibi iPhone 6 Plus satışları bu tarihi daha öne çekebilir.

Yazarlar