Teknoloji Samsung Galaxy S4’ün Fark Yaratan Aksesuarları!

Samsung Galaxy S4’ün Fark Yaratan Aksesuarları!

18.03.2013 - 22:18 | Son Güncellenme:

Yeni tanıttığı amiral gemisi S4 ile mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan Samsung, kendi adıyla ürettiği aksesuarlarını kullanıcıya sunmaya hazırlanıyor.

Samsung Galaxy S4’ün Fark Yaratan Aksesuarları

14 Mart günü New York’ta tanıtımı gerçekleşen Samsung Galaxy S4’e uyumlu aksesuarlar üretim aşamasına girdi. Aksesuarlar Samsung etiketiyle gelirken NFC-Wifi-Bluetooth teknolojilerinin tek aksesuarda birleştirilecek olması teknoloji tutkunu kullanıcıları sevindirecek.

Haberin Devamı

S-Band

Apple’ın da Nike+ ile yaptığı anlaşma sonucu ortaya çıkarılan aparata benzer bir teknoloji de Samsung tarafından geliyor. Bileklik tarzındaki adım sayabilen aksesuar sayesinde kullanıcı, yanan kalorileri ve gidilen mesafeleri denetleyebilecek. Bilekliğin diğer bir özelliği de 10 metreye kadar suyun altında çalışabiliyor olması.

S-View Cover

Samsung mühendislerinin ürettiği, Flip Cover mantığını bir öteye taşıyan bir diğer aksesuar da S View Cover. Kapak kapalıyken bile saati, hava durumunu ve bildirimleri gösteren yeni bir kılıf aksesuar.

Galaxy GamePAD

Samsung’un yeni aksesuarlarının birçok bağlantı protokollerini ortak kullandığından bahsetmiştik. İşte bu ürünlerden en yenisi ise Galaxy GamePad. Bağlantısını Bluetooth üzerinden sağlayan oyun konsol aksesuarı kimlik doğrulaması ve frekans iletişimini ise NFC teknolojisiyle sağlıyor.

Wireless Charging Pad & Cover

Kullanıcıların akıllı telefonlarını daha özgür görme fikirlerini dikkate alan Samsung, bu aksesuar ile kolaylık ilkesini teknoloji-severlerle buluşturuyor. Kablosuz şarj yapılırken mat yüzeyiyle kaymayı engelleyen pad tasarımı sayesinde, ofis, çalışma masası veya otomobil için vazgeçilmez olmaya aday.

Flip Cover

Samsung’un en fazla üretimini gerçekleştirdiği aksesuarlardan biri olan Flip Cover, S4’e uyumlu, sağlam hammaddesiyle kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. 7 Renk seçeneği sunan Samsung, aksesuarları arasında en büyük satış rakamlarının buna ait olmasını hedefliyor.

Pouch

Tüm mobil dünyada yaygınlığını sürdüren ve en fazla satış rakamlarına ulaşan aksesuarlardan biri de Pouch. Samsung, kalitesini bu ürüne de yansıtmış olmalı ki deri seçimini 1.sınıf seçmiş. Kullanıcıları kolay ve sağlam bir kılıf bekliyor.

Protective Cover+

Güvenlik düzeyi arttırılmış bir kılıf olan Cover+, Samsung’un en yumuşak plastik hammaddesiyle üretmiş olduğu bir ürün olarak tarihe geçeceğe benziyor. Esneklik konusundaki başarısını yumuşak plastiğe uyarlayan Güney Kore’li firma, yere düşen telefonun bile zıplamasına imkan sağlayan bir kılıf ile gelecek.

Headset

Premium Hi-Fi ses kalitesine sahip yeni Galaxy S4 akıllı modeline uygun olarak tasarlanan kulaklık-kontrol seti sayesinde müzik keyfi bir adım öteye taşınıyor. Kutu içinde yer alan bu kulaklık seti, kullanıcının kulak rahatlığını da düşünüyor nitelikte gelecek.

Extra Battery Kit

Çıkarılabilir pile sahip olan S4 için tasarlanan aksesuar sayesinde dijital fotoğraf makinelerini aratmayan kolaylıkta bir şarj kolaylığı sunuyor. Yedek bataryaya gereksinim duyanların vazgeçilmezi olacak bu kit, hızlı şarj teknolojisini de içinde barındırıyor.

HRM

Sporcular için tasarlanan aksesuar olan HRM, nabız grafiğini telefonunuzun ekranına taşıyor. Running Mate App uygulaması ve Bluetooth bağlantı teknolojisi sayesinde kalp atışı, yağ oranı, istatistikler, kilo tahminlerini kullanıcıya yansıtıyor.

Body Scale

S-Health 2.0 uygulamasıyla entegre çalışabilen bir diğer büyük aksesuar ise bir çeşit tartı. 7 Kullanıcı desteği sunup, hafızasında saklayabilen, sosyal ağlarda paylaşabilmeyi sağlayan bir uygulama ile kilonuzu telefonunuzdan takip edebilirsiniz. Bluetooth teknolojisini aktif kullanan tartı, yağ oranını da tahmin edebiliyor.

Yazarlar