Teknoloji Samsung Galaxy S8+ kameralara takıldı

Samsung Galaxy S8+ kameralara takıldı

22.02.2017 - 10:15 | Son Güncellenme:

Samsung'un kısa bir süre sonra tanıtacağı Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleriyle ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak ise Galaxy S8’den daha büyük bir ekrana sahip Galaxy S8+’ın görüntüleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S8+ kameralara takıldı

Samsung, Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliğini atlayarak Mart ayının sonunda yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerini tanıtacak. Tanıtımdan önce çıkan sızıntılara ise bir yenisi daha eklendi. Firmanın 6 inçlik Galaxy S8+ modelinin görüntüleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Weibo'da yayınlanan görsellere bakıldığında telefonun daha önceki sızdırılan fotoğraflala aynı olduğu göze çarpıyor. Neredeyse çerçevesiz ve kavisli bir ekrana sahip cihazın ön kısmında sensör ve ana ekran düğmesi de yer almıyor. Parmak izi ise arka kısımda kameranın yanına yerleştirilmiş.

Galaxy S8’in teknik özellikleri arasında ise Gorilla Glass 5 kaplı 5,7 inç Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 835 işlemci veya Exynos 8895 işlemci, 12 MP arka ve 8 MP ön kamera yer alabilir.