Teknoloji Samsung Galaxy S8 fiyatları düşebilir

Samsung Galaxy S8 fiyatları düşebilir

25.02.2018 - 01:57 | Son Güncellenme:

Samsung,bugün tamamen yeni Galaxy S9'u MWC 18 (Mobil Dünya Kongresi 2018) kapsamında Barselona’da tanıtacak. Galaxy S9 tanıtımından sonra Galaxy S8’in fiyatını düşmesi bekleniyor. Peki Galaxy S8’in fiyatı ne kadara düşecek?

Samsung Galaxy S8 fiyatları düşebilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung Galaxy S8 sahipleri, yeni bir telefon alacaklarsa şimdiden telefonlarını satmayı düşünebilir.

Samsung, Barselona'daki Unpacked etkinliğinde bugün saat 20.00’da tanıtacak. Önümüzdeki 24 saat boyunca Samsung taraftarları için sonsuz haberler olacak ancak mevcut Galaxy S8 sahipleri için bir sorun olabilir. Uzmanlar, yeni amiral gemisi ilan edildikten sonra S8'in değerinin yaklaşık 100 sterlin kadar düşeceklerini bildiriyor.

Telefon uzmanı Envirofone, satış ve endüstri verilerini analiz ettiğini ve Samsung Galaxy S8'in S9'un piyasaya çıkışında sonra % 8 ila 11 oranındadüşeceğini belirtti.

Rakamlar, satmak için en uygun zamanın Galaxy S9’un mağazalara dağıtılmadan birkaç hafta önce olduğunu belirtiyor. Yani Galaxy S8’i satmak için en iyi zamanınız bu sıralar olabilir.

Haberin Devamı

Envirofone Ticari Pazarlama Müdürü Justin Woolridge, “En yeni Samsung telefonları piyasaya çıktığında ve piyasaya sürülmesinden sonraki haftalarda eski telefonların değerinin çarpıcı bir şekilde düştüğünü görüyoruz.”

İnsanlar eski telefonlarını en yeni modele geçirdikten sonra satmak isteyor ve eski telefonların değeri düştüğü için pazar daha eski telefonlarla dolup taşıyor. Cihazın ikinci el fiyatlarında ise %20 oranında düşüş yaşanacak.” dedi.