Teknoloji Samsung Galaxy S8'in ön siparişleri rekor kırdı

Samsung Galaxy S8'in ön siparişleri rekor kırdı

25.04.2017 - 15:45 | Son Güncellenme:

Galaxy S8 ve S8+’ın ön siparişleri, Samsung’un gördüğü en iyi ön sipariş başarısı olarak açıklandı. Firma, ön siparişlerde önceki model olan Galaxy S7'lere oranla yüzde 30 daha fazla cihaz sattı.

Samsung Galaxy S8in ön siparişleri rekor kırdı

Samsung tarafından yapılan bir açıklamaya göre, Galaxy S8 ön siparişlerinde Galaxy S7’ye kıyasla yüzde 30 oranında bir büyüme kaydedildi. Samsung, belirli bir satış rakamı ve gelir paylaşmadı ancak en iyi ön sipariş dönemini gördüklerini belirtti. Firmanın, Galaxy S8 ile bir patlama yaşaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Öte yandan iki cihaz satışa sunulduğundan bu yana yapılan S8 ailesi satışının büyük bir kısmının Galaxy S8 Plus modelinin gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Samsung'un raporlarına göre iki cihazın toplamda 50.4 milyon üniteye yakın bir satış yapması bekleniyor. Bu bahsi geçen rakamın yüzde 53.9'unu ise Galaxy S8 Plus'ın gerçekleştireceği düşünülüyor. Bu da 27.1 milyon ünitelik bir satışa tekabül ediyor.

Galaxy S8 sahiplerinin yaşadığı ufak sorunları da ortadan kaldıracak yazılım güncellemesi yakında yayınlanacak.

Ülkemizde Exynos 8895 işlemciyle satışa sunulacak Galaxy S8'e 3999 TL, Galaxy S8+'a ise 4499 TL fiyat etiketiyle sahip olabilirsiniz.