Teknoloji Samsung, Galaxy S9'un tasarımını artırılmış gerçeklikle sergileyecek

Samsung, Galaxy S9'un tasarımını artırılmış gerçeklikle sergileyecek

21.02.2018 - 13:08 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy S9'un tanıtımına çok az kala telefonla ilgili bilinmeyen detay kalmayacak gibi. Samsung, Mobil Dünya Kongresi'nde Galaxy S9’un farklı renk seçeneklerini artırılmış gerçeklik yardımıyla gösterebilir.

Samsung, Galaxy S9un tasarımını artırılmış gerçeklikle sergileyecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Mobil Dünya Kongresi 2018'de Samsung meydana çıkıp Galaxy S9 ve S9+ modellerini tanıtacak. Akıllı telefonlar, yeni kamera, özellikler, güncellenmiş tasarımlar ve çok daha fazlası ile gelecek. Hatta geçtiğimiz günlerde cihazların fiyatları da ortaya çıktı. Muhtemelen yeni cihazlar hakkında öğrenmemiz gereken pek şey kalmadı. Ancak sızıntılar gelmeye devam ediyor. Samsung'un MWC 18'de artırılmış gerçeklikle Galaxy S9'unu sergileyececeği söyleniyor.

Samsung, Google Play Store'da kısa bir süre önce Unpacked 2018 uygulamasını piyasaya sürdü. Uygulama kayıtlı ve davet edilen kullanıcılara yönelik. Ancak etkinliğin canlı akış yayınını izlemek için normal kullanıcılar tarafından da kullanılabilir.

Bir Reddit kullanıcısı, Unpacked 2018 mobil uygulamasında yeni bir özellik keşfetti. Bu, Samsung'un yeni ürünün taranmasını ve üç boyutlu görmenizi sağlayan yeni bir Artırılmış Gerçeklik özelliği. Kullanıcılar bu sayede telefonları her açıdan görüp, farklı renklerini deneyimleyebilecek.

Haberin Devamı

Galaxy S9 ve S9+, 25 Şubat akşamı tanıtılacak. Milliyet.com.tr olarak biz de pazar akşamı Samsung’un etkinliğinden yaşananları canlı olarak sizlere aktaracağız.