Teknoloji Samsung Galaxy Tab S3’den Haber Var

Samsung Galaxy Tab S3’den Haber Var

20.07.2016 - 17:27 | Son Güncellenme:

Son zamanlarda gündem konusu olmaya başlayan Samsung Galaxy Tab S3, bu kez satışa sunulacağı tarih ile haber haline geldi…

Samsung Galaxy Tab S3’den Haber Var

Geliştirdiği akıllı telefonlar ile birlikte sektörün lider firmalarından biri haline gelen Samsung, bildiğiniz üzere epey başarılı bir şirket olarak bilinmekte. Tüketici elektroniği, beyaz eşya ve daha birçok konuda üretim gerçekleştiren şirket, elbette en çok akıllı telefon piyasasında gösterdiği başarı ile haber konusu olmakta. Özellikle Android cephesi domine etmesi ile başarıya ulaşan firma, bir yandan da tablet üretmeye devam ediyor. Nitekim bir süredir geliştirilme süreci içerisinde olduğu bilinen Samsung Galaxy Tab S3, firmanın satışa sunacağı son nesil tablet modeli olacak. Kapalı kapılar ardında hazırlanmakta olan tabletin nihayet çıkış tarihi ile ilgili önemli bilgiler gün ışığına çıkmış bulunmakta.

Haberin Devamı
Üst Düzey Bir Tablet Geliyor

Teknik özellikleri henüz kesin bir şekilde bilinmeyen Samsung Galaxy Tab S3 için elbette birtakım güçlü iddialar mevcut. Buna göre tablet, şirketin en üst modeli olacak. Yani telefonları bir kenara bırakıp tabletlere odaklanacak olursak Samsung’un Tab S3 ile beraber çıkarabileceği en üst tablet modelini satışa sunacağı bildiriliyor. Tabi resmi bir bilgi olmadığından dolayı kesin konuşmamakta fayda var.

Eylül Ayına İşaret Edildi

Firmaya yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Tab S3, tam olarak 1 Eylül 2016 tarihinde kendisini göstermiş olacak. Bu zaman aralığında yeni tabletini duyuracak olan Samsung, kısa bir süre sonra da belirli bölgelerde cihazını satışa sunacak.

Yazarlar