Teknoloji Samsung Kalemli Chromebook ile Geliyor

Samsung Kalemli Chromebook ile Geliyor

17.10.2016 - 16:02 | Son Güncellenme:

Samsung kalemli Chromebook ile Chrome OS işletim sistemli laptop lara ayrı bir hava katacak gibi görünüyor.

Samsung Kalemli Chromebook ile Geliyor

Chrome OS işletim sistemiyle kullanıcılara sunulan Chromebook’lar akıcı bir işletim sistemi vaad ediyor. Google‘ın Chrome OS işletim sistemeni kullanan yeni Samsung kalemli Chromebook, bu kategoride önder ürünlerden biri olacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Android uygulamalarını çalıştırabilen uygun fiyatlı Samsung Chromebook Pro, şu an için 499 usd fiyat ile ön sipariş almaya başladı. Merakla beklenen bu ürün 24 Ekim itibariyle ABD’de raflardaki yerini alacak.

Havada Süzülen Buluttan Gelen Melodiler

Samsung’un yeni Chromebook’unda 12.3 inçlik 2400×1600 çözünürlüklü ve 360 derece dönebilen tam dokunmatik bir ekran bulunuyor. 6 çekirdekli işlemcinin yanında, 32 GB daihi depolamayla gelen cihaz 4 GB da RAM’e sahip. Dahili depolaması düşük gelebilir. Çünkü Chromebook modellerinin amacı bulut depolama. Bulut depolama ile neredeyse sınırsız veri saklanması hedeflenmiş.

Tasarımı metal olan bilgisayarın kasasının kalınlığı ise sadece 12,9 mm. Yan tarafında bir de Galaxy Note serisine benzeyen, S-Pen benzeri bir de kalem yer alan cihaz, dokunmatik ekran üzerinde çizim yapmayı ve el yazısıyla yazı yazmayı da kolaylaştırıyor. 10 saatlik pil ömrü sunan laptop, gün boyu tüm işinizi görebilecek bir bataryaya sahip.

Haberin Devamı