Teknoloji Samsung Topluyor Turkcell Devam Diyor

Samsung Topluyor Turkcell Devam Diyor

17.10.2016 - 15:54 | Son Güncellenme:

Samsung, bir süredir Galaxy Note 7 model telefonunu piyasadan toplamak için çaba sarfediyor. Ancak görüyoruz ki, Samsung topluyor Turkcell devam diyor.

Samsung Topluyor Turkcell Devam Diyor

Bildiğiniz gibi, Samsung global anlamda en son aldığı kararla, olumlu ve olumsuz olarak dünya gündemini meşgul eden Galaxy Note 7 model telefonun üretimini durdurdu ve fişini çekti. Tüm dünyada operatörler ve Samsung iş ortakları tüm çabalarıyla ürünleri geri toplamayan çalışıyorlar. Türkiye’de ise görünen o ki, Samsung topluyor Turkcell devam diyor.

Haberin Devamı

Peki bu durum nasıl gerçekleşiyor. Tabiki, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de operatörler Galaxy Note 7 satışını durdurdu. Hatta ülkemizde kontratlı olarak Galaxy Note 7 satın almış olan kullanıcılar, sözleşmelerini herhangi bir cayma bedeli uygulanmadan iptal edebiliyorlar.

Galaxy Note 7 iade Edilmiyor, Yasaklar Artıyor

Buraya kadar her şey normal görünüyor. İşin ilginç yanı, tüm dünyada ve ülkemizde her yerde, her ortamda Galaxy Note 7’nin satışının durdurulduğu ve ürünlerin geri toplanıp imha edileceği söylenirken, ABD Ulusal Havacılık Daire Başkanlığı, Almanya, Avusturalya, Singapur Hava yolları uçağa dahi almaya yasaklarken, Türkiyenin bir numaralı operatörü Turkcell’in Bağdat Caddesi’nde bulunan Flagship mağazasının ana vitrininde Samsung Galaxy Note 7 var.

Haberin Devamı

16 Ekim tarihiyle, halen hiçbir şey olmamış gibi Turkcell’in İstanbul’un en işlek mağazalarından birinin vitrinini süslüyor.

Samsung açıklamalarında, “ürünleri geri toplamaya çalışıyoruz, gerekirse müşterilerimizin evinden kuryeyle müsait zamanlarını belirleyip ürünlerini evden teslim alacağız” diye ne kadar hassas olduğunu belirtirken. İş ortağının ise, en büyük ve gözde mağazalarından birinin vitrininde insanların gözüne gözüne reklam yapması büyük bir tezatlık örneği.

Samsung'un Flaş Türkiye Kararı

Burada hatalı kim? Nasıl böyle bir nokta atlanıyor? Saha ekipleri nerede? gibi birçok soruyu eminim sizlerde kendinize soruyorsunuzdur? Umarım Samsung yöneticileri yazımı dikkate alarak, insanları yanılgıya düşüren bu durumu iş ortağı ile görüşerek bir an evvel çözüme kavuşturur ve daha fazla kafa karışıklığına mahal vermez.