Teknoloji Samsung'un sesli asistanı Bixby'nin logosu ortaya çıktı

Samsung'un sesli asistanı Bixby'nin logosu ortaya çıktı

15.02.2017 - 10:26 | Son Güncellenme:

Samsung’un kişisel asistanı Bixby için uzun süredir üzerinde çalışılan logo tasarımı sonunda tamamlandı. İşte Samsung Bixby'nin merak edilen logosu...

Samsungun sesli asistanı Bixbynin logosu ortaya çıktı

Geçtiğimiz sene yaşadığı Note 7 fiyaskosuyla firma tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Samsung, yeni amiral gemisi modeli ve sesli asistanı Samsung Bixby için gün sayıyor. 26 Şubat tarihinde Barselona’da gerçekleştirilecek MWC 2017’yi es geçerek, Mart ayının sonlarına doğru tanıtılacak olan Galaxy S8 ise teknoloji gündeminin en başında yer alıyor.

Haberin Devamı

Galaxy S8 ile hayatımıza girecek olan bir başka detay ise firmanın sesli asistanı Bixby. Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Bixby, Galaxy S8’de ön yüklü olarak gelecek. Samsung, Bixby’i bazı modelleri için çeşitli güncellemelerle kullanıcılara ulaştıracak.

Samsungun sesli asistanı Bixbynin logosu ortaya çıktı

Samsung, sesli asistanı için bir de logo tasarladı. Samsung Bixby logosu için gerçekleştirilen patent başvurusunda görseline baktığımızda logoda belli belirsiz bir "B" harfi mevcut. Bir başka açıdan bakıldığında ise bu harf "9" rakamını da andırıyor.