Teknoloji Samsung Z2’nin Merak Edilen Özellikleri

Samsung Z2’nin Merak Edilen Özellikleri

13.05.2016 - 14:08 | Son Güncellenme:

Son günlerde geliştirilmekte olduğuna dair güçlü iddiaların bulunduğu Samsung Z2 hakkında yeni bir bilgi daha ortaya çıkmış durumda…

Samsung Z2’nin Merak Edilen Özellikleri

Bugüne kadar birbirinden farklı ve sayısızca akıllı telefon modeline imza atan Samsung, bilindiği üzere en çok ürün çıkaran firmalardan bir tanesi. Ürün gamını bir hayli geniş tutan deneyimli üretici, özellikle akıllı telefon pazarı açısından büyük bir önem teşkil etmekte. Zira firmanın Android cephesinde en iyi telefon üreticilerinden biri olduğu gerçeği yadsınamaz bir gerçek. Haliyle durum böyle olunca da şirketin geliştirdiği her telefon gündemi meşgul edebiliyor. Nitekim son günlerde adını sıkça duymaya başladığımız Samsung Z2 modeli bu duruma güzel bir örnek teşkil etmekte.

Haberin Devamı
4 inç büyüklüğünde ekran bizleri bekliyor

Tizen işletim sistemine sahip olması ile dikkatleri üzerine çeken Samsung Z2, ortaya çıkan yeni bilgilere göre beraberinde 4 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte gelecek. Model numarası SM-Z200F olan cihazın sahip olduğu ekranı, sızdırılan yeni bir rapor sayesinde ortaya çıktı. Giriş seviyesine hitap edeceği ve buna göre düşük bir işlemci ile birlikte geleceği tahmin edilen telefonun 4 inç kadar küçük bir ekrana sahip olması ise elbette şaşırtıcı.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, ön görülen bilgilere göre Hindistan ve bu tarz pazarlara ağırlık vermeye hazırlanıyor. Buradaki düşük gelirli tüketicilere ulaşmayı hedefleyen firma, bunu kendi geliştirdiği işletim sistemi ile birlikte yapacak. Yeni gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.