Dünya Schwarzenegger, Trump'ın yerinden ayrılıyor

Schwarzenegger, Trump'ın yerinden ayrılıyor

04.03.2017 - 10:33 | Son Güncellenme:

Eski Kaliforniya Valisi, ABD Başkanı'nın ardından sunmaya başladığı 'Celebrity  Apprentice' programını bırakıyor. Schwarzenegger, gerekçe olarak Trump'ın hala programın başyapımcı olmasını gösterdi.

Schwarzenegger, Trumpın yerinden ayrılıyor

Cumhuriyetçi Partili eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger, ABD Başkanı Donald Trump'ın 'baş yapımcı' olduğu 'Celebrity Apprentice' adlı televizyon programından ayrılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Trump'ın yerine programı sunmaya başlayan Schwarzenegger, NBC televizyonunda ekrana geliyordu.

Kaliforniya eyaletinde iki dönem valilik yapan Schwarzenegger, programdan Trump ile bağı nedeniyle ayrılma kararı aldığını duyurdu.

Programın aslında kendisi için iyi bir fırsat olduğunu belirten Schwarzenegger, "Ancak bu şartlar altında tekrar yapmak istemiyorum. Trump'ın başyapımcı olarak programla hala bağının olduğunu ve programdan para aldığını öğrendiğinde halkın yarısı boykot etmeye başladı" dedi.

Atışmışlardı

Donald Trump, programı sunduğu dönemde reytinglerinin daha yüksek olduğunu, başkanlık yarışı için ayrıldıktan sonra ise reytinglerin düşüşe geçtiğini belirterek, "Reytingler için Arnold'a dua edelim" demişti.

Haberin Devamı

Schwarzenegger Twitter üzerinden verdiği cevapta, "Hey Donald. İyi bir fikrim var. Neden işlerimizi değiştirmiyoruz? Sen TV'ye geç çünkü reyting konusunda uzmansın. Ben de senin işini alayım. Böylece insanlar yeniden rahat uyusun" mesajını paylaşmıştı.

'Terminatör' filmlerinin yıldızı Schwarzenegger, 8 Kasım 2016'daki başkanlık seçimleri öncesi yaptığı açıklamada Trump'a oy vermeyeceğini ilan etmişti. Ünlü isim, Cumhuriyetçi partililere "Ülkeniz için seçim yapın, partiniz için değil" demişti.