Kültür Sanat Sefiller dizi oluyor

Sefiller dizi oluyor

22.11.2017 - 16:37 | Son Güncellenme:

Victor Hugo'nun başyapıtı Sefiller dizi oluyor. BBC'nin yapımcılığını üstleneceği dizi şimdiden heyecan uyandırmış durumda.

Sefiller dizi oluyor

Bugüne kadar pek çok kez beyazperdeye uyarlanan Sefiller, dizi oluyor. BBC'nin yapımcılığını üstleneceği projenin başında Andrew Davis yer alıyor. Davies, daha önce de BBC tarafından ekranlara taşınan Tolstoy'un ölümsüz eseri Savaş ve Barış'ın senaryosunu kaleme almıştı.

Haberin Devamı

Dizinin çekimlerine kısa bir süre içinde başlanacağı açıklandı. Belçika'da gerçekleştirilecek olan çekimlerin sonunda dizinin 2018 içinde gösterime girmesi bekleniyor. Savaş ve Barış projesinden örneğinden yola çıkıldığında projeye dair duyulan heyecan bir kat daha artıyor.

Dizide yer alacak oyuncular konusu şimdilik bir sır. Ancak çekimlere yakında başlanacağı göz önünde bulundurulursa o konuda da yakında bir açıklama yapılması bekleniyor. Diziye dair merak edilen bir diğer nokta da kaç bölüm ve sezondan oluşacağı. Savaş ve Barış, hatırlanacağı üzere tek sezonluk bir mini dizi olarak ekranlara gelmişti. Sefiller'in de bu doğrultuda şekilleneceği beklentiler arasında yer alıyor.