Sektorel Yayinlar AKADEMİ TMGD'NİN FARKI ''DENEYİM''

AKADEMİ TMGD'NİN FARKI ''DENEYİM''

10.01.2018 - 18:03 | Son Güncellenme:

Akademi TMGD A.Ş. Koordinatörü Gökhan KÖMÜŞ “Bizim ve danışmanlarımız için süreç; 2015 yılında birçok sektörün hizmet alma zorunluluğunun gelmesi ile başlamış ve uzun soluklu çalışmalarımız neticesinde, belli bir tecrübe ve birikim elde edilerek sağlam bir alt yapı oluşturulmuştur.” diyerek çalışmalarından ve hedeflerinden söz etti.

AKADEMİ TMGDNİN FARKI DENEYİM

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı, 2017 yılının son aylarında Bakanlığımızın kuruluşları yetkilendirmesi ile hız kazanmıştır.

Haberin Devamı

Akademi TMGD A.Ş. olarak Bursa merkezi ve İstanbul şubesi ile yetkisini aynı dönemde alarak, tüm Marmara bölgesinde hizmet vermek için uzman danışman kadromuz ile çalışmalara başlamış bulunmaktayız.

ADR ’yi kapsayan sektör yelpazesinin çok geniş olması nedeni ile mevzuatsal bilgi birikiminin yanında, farklı sektörlerde çalışmışlık ve deneyim gerektirmektedir. Bu anlamda danışmanlarımızın ve çalışan kadromuzun çok çeşitli sektör deneyimleri, müşterilerimizin hedeflerine ulaşabilmelerinde değer yaratarak, beklentilerini en üst seviyede ve istikrarlı bir biçimde hizmet vererek katkı sağlayacaktır.

Akademi TMGD A.Ş. sektörde öncü, hizmetinde örnek ve müşterinin ilk tercih etmek isteyeceği kaliteli danışmanlık firması olabilmesi için; uzman kadrosuyla doğru, güvenilir, süreklilik ve etik değerlere uygun, çözüm odaklı danışmanlık hizmeti vermeyi ilke edinmiştir.

Haberin Devamı

Ülkemizde insan ve çevre sağlığına, emniyetine sahip çıkarak, daha bilinçli bir toplum oluşmasına katkıda bulunmak, insanlarımıza ve gelecek nesillerimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek ise en önemli temel hedefimizdir.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Bu sayfada ‘’reklam uygulaması’’ yapılmıştır.