Cadde Seren Fosforoğlu hamile mi?

Seren Fosforoğlu hamile mi?

12.03.2015 - 22:17 | Son Güncellenme:

Seren Fosforoğlu uzun süredir beklediği haberi aldı. Tüp bebek tedavisi gören ama anne olamayan Seren Fosforoğlu 3 aylık hamile olduğunu açıkladı. Peki Seren Fosforoğlu kimdir?

Seren Fosforoğlu hamile mi

Uzun süredir bebek sahibi olabilmek için Seren Fosforoğlu ve İbrahim Öztürk çifti Tüp bebek tedavisi görüyorlardı.Şimdi aldıkları bebek haberi ile dünyanın en mutlu çifti oldular. Üstelik tüp bebek tedavisinden tam vazgeçtikleri ve ara verdikleri sırada sürpriz bir şekilde doğal yolla hamile kaldığını öğrenmiş Seren Fosforoğlu.
Sözcü'ye konuşan Seren Fosforoğlu “Öğrenince inanamadım. O kadar çok uğraşmıştık ki ama tam tedaviyi bıraktım hamile kaldım. Sanırım bunun stresle çok ilgisi var. Bu yüzden çevremle paylaşmak için de 3 ay bekledim.Tek dileğim stresten uzak sakin bir hamilelik geçirmek” dedi.
Bilindiği üzere Seren Fosforoğlu, babası Enis Fosforoğlu’nu “Tiyatro da işler aksar” diyerek hamileliğine engel olmakla suçlamıştı. Bunun üzerine baba Fosforoğlu ‘nun açıklamaları ile uzun süre medya da baba-kız kavgası olarak yer almışlardı.

Haberin Devamı

Seren Fosforoğlu kimdir?

8 Ocak 1976'da Ankara'da doğdu.Babasının Devlet Tiyatrosundan ayrılıp İstanbul'a gelmesiyle Moda'lı oldu.Kadiköy Kız Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Üniverstesi Turizm Bölümü'ne girdi.Buradan mezun olduğu yıl E.F.T.de Biraz Bakar mısınız Bayan adlı oyunda sahneye çıktı.Ardından tv çalısmaları başladı.Mutlu Yüz Ailesinde oynadı.Halit Kıvanç'la birlikte Beyaz Güvercin Şarkı Yarışmasını sunarak sunuculuga da adım attı.Son dönemlerde TGRT'ye Spot adlı bir sanat programı hazırlayıp sundu.Bu arada okuduğu turizmi değerlendirip Kulis adında bir bar işletti.

Oynadığı tiyatro oyunlarından bazıları:

Nafile Dünya (Oktay Arayıcı)

Biraz bakar mısınız Bayan? (Vasıf Kücükoruç)

Beyefendiyi Görmek istiyorum

Haberin Devamı

Deli ( Refik Erduran)

Kadın Oyunu

İsmail nasıl Büyüdü? (Enis Fosforoğlu)

Nikah Kağıdı (Ephraim Kishon)

Pantalon

Ağustos Böceği(Alphonse Passo)

Dilsiz Kadınla Evlenenin Güldürüsü(Uyarlayan Enis Fosforoğlu)

Oynadığı bazı Tv dizileri :

Karşı karşıya

Mutluyüz Ailesi

Kınalı Kar

Köpek

Fırtına

Oğlum İçin

Hayat Güzeldir