Sigorta Aveon Global AGS hizmet noktası 150’ye ulaştı

Aveon Global AGS hizmet noktası 150’ye ulaştı

26.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Aveon Global, hasar anında müşteri deneyimini kolaylaştırmak ve memnuniyetini artırmak amacıyla AGS hizmet noktalarını 2 ayda yüzde 50 artırdı.

Aveon Global AGS hizmet noktası 150’ye ulaştı

Oto kaza branşında hasar ve sonrası müşteri memnuniyetini pazar araştırmaları ile yakın markaja alan şirket, sahadan gelen önerileri dikkate alarak tüm Türkiye’ye yayılmış 150 AGS noktasında müşterilerine hizmet veriyor. Konu hakkında konuşan Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Bağdaş şöyle dedi:

Haberin Devamı

“1 Ocak tarihinde hizmete giren AGS hizmet noktaları bizim en büyük hayalimizdi. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle seferber olarak çok kısa bir sürede AGS hizmet noktası 150’ye ulaştı. AGS ile acente ve müşterilerimize muhteşem bir hasar hizmet deneyimi sözü veriyoruz. AGS hizmet noktaları sadece bir hasar onarım merkezi değil aynı zamanda hasar yapan müşterilerimizin kendilerini iyi hissedecekleri, taleplerini açık yüreklilikle dile getirerek Aveon Global Sigorta’nın samimiyetini ve güler yüzünü görecekleri bir merkez olacaktır. Hasarı sebebiyle zaten gergin olarak bize gelen müşterilerimizin hasarlarını ve incelemelerini onların psikolojisini de gözeterek en şeffaf şekilde yapacak şekilde proseslerimizi oluşturduk. Çok büyük emek vererek hizmete açacağımız AGS hizmet merkezlerimizi çok yakında tüm Türkiye’de göreceğinize eminim.”