Sigorta KOBİ’lere özel takviye sunuyor

KOBİ’lere özel takviye sunuyor

21.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Quick Sigorta, sağlık sigortalarındaki etkinliğini artırdı. KOBİ’lere özel hazırlanan Oksijen Plus, sektörün ilk ve tek hibrit grup sağlık sigortası olma özelliğini taşıyor. Oksijen Plus ile dört teminat bir arada sunulurken 35 kritik hastalık için ise anında tazminat almak mümkün.

KOBİ’lere özel takviye sunuyor

TOBB ve SAİK iş birliği ile hazırlanıp KOBİ’lerin ve levhaya kayıtlı tüm acentelerin hizmetine sunulan Oksijen Plus, kişi başı 369 liradan başlayan fiyatlarla sigortalılara sunuluyor.

Haberin Devamı

Geniş hastalık tanımları

Benzer kritik hastalıklar ürünlerine göre Oksijen Plus’ın kapsamı 35 kritik hastalığa kadar genişletilerek, altın, gümüş ve bronz paket seçenekleriyle birlikte sunuluyor. Ayrıca yatarak tedavilerde tamamlayıcı sağlık, çocuk kanseri ve kazaya bağlı fonksiyonel bozukluk ile ferdi kaza teminatlarını da bu ürün içerisinde alabilmek mümkün. Tek poliçede 4 teminat ayrıcalığı sunan Oksijen Plus Sigortası’na, 15-65 yaş arasındaki çalışanlar dahil olabiliyor.

Quick Sigorta’nın sağlık sigortalarında da ilklere imza attığının altını çizen Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, “Hem KOBİ ve acenteler hem de çalışanlar açısından ‘kazan kazan’ bir tablo yaratan Oksijen Plus’ı, en ideal grup sağlık sigortası paketi olarak görüyoruz. Üstelik sadece Quick Sigorta acentelerini değil levhaya kayıtlı tüm acentelerin yararlanabileceği bu ürün, hemcinslerinden farklı olma özelliği de taşıyor. Hem tamamlayıcı sağlık hem anında tazminat hakkı ile kritik hastalıklar teminatlarını içeren Oksijen Plus ek olarak Ferdi Kaza ile Çocuk Kanseri ve Kazaya Bağlı Fonksiyonel Bozukluk teminatlarını da içerisinde bulunduruyor. Quick Sigorta yeni ürün geliştirmelerinde ihtiyacı doğru tespit etmeye odaklanıyor. Sektörün ilk ve tek hibrit grup sağlık sigortası olan Oksijen Plus da bu söylemimizin en güzel örneği” dedi.