Kayseri SINAVA MELİKGAZİ’DE HAZIRLANARAK ÜNİVERSİTEYİ KAZANANLARA BİSİKLET

SINAVA MELİKGAZİ’DE HAZIRLANARAK ÜNİVERSİTEYİ KAZANANLARA BİSİKLET

19.08.2016 - 15:32 | Son Güncellenme:

.

SINAVA MELİKGAZİ’DE HAZIRLANARAK ÜNİVERSİTEYİ KAZANANLARA BİSİKLET

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, dershanelerin kapatılması ile liseden mezun oldukları için liselerin açmış oldukları kurslara gidemeyen öğrenciler için Melikgazi Belediyesi Üniversiteye hazırlık kursları açtıklarını ve bu kurslara devam eden öğrencilerin şimdi üniversiteli olduğunu söyledi.
YGS ve LYS’de Sınav Sonuçlarında Melikgazi Belediyesi Farkı…
Melikgazi Belediyesi’nin eğitim ve eğitimcinin dostu olduğunu iki kez CUMHURBAŞKANLIĞI HAYIRSEVERLİK ÖDÜLÜ ile belgelendiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, dershanelerin kapatılması lise mezunu öğrencilere yönelik 2015-2016 eğitim yılında 14 ayrı merkezde 45 sınıfta 930 öğrenciye YGS ile LYS sınavları için kurs merkezleri açtıklarını kaydetti.
930 öğrencinin üniversiteye girişte büyük başarı gösterdiğini ve bu başarıda açılan kursların büyük payı, öncülüğü ve katkısı olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak 2015-2016 eğitim yılında açılan Üniversiteye Hazırlık Kurslarımıza iştirak eden öğrenciler büyük başarı göstermiştir. Bu başarıdan bizler çok mutluyuz. Çünkü imkansız içinde olan ancak başarma azmi içinde olan gençlerimizin geleceklerine katkımız olmuştur. Onların içinde var olan başarıya biz sadece vesile olduk. Ailelere ve öğrencilere büyük katkı sağlayan kurslarımız çok başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Bu yıl YGS ile LYS kurslarımızda verilen dersler ile açıklanan sınav sonuçları sonrası öğrenci ve velilerden büyük takdir aldık. Bu sonuç bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimizin elde ettiği bu başarılar bizleri bu alanda daha çok yatırım yapmaya teşvik ediyor. Gençlerimizin eğitimine katkı sağlamak bizlerin görevidir“ dedi.
YGS ile LYS kurslarına katılarak üniversiteye girme başarısı gösteren öğrencilere birer bisiklet hediye eden Başkan Memduh Büyükkılıç, başarını ödüllendirilmesi gerektiğini ve bunun bir teşvik olduğunu, öğrencilerinde başarılarından dolayı kutladığını sözlerine ekledi.
Melikgazi Belediyesi YGS ile LYS kurslarına katılarak üniversiteye girme başarısı gösteren öğrenciler ise bu başarıda Melikgazi Belediyesinin büyük katkı, destek ve öncülüğü olduğunu bundan dolayı Başkan Memduh Büyükkılıç’a çok teşekkür ettiklerini, kurs açtığı yetmiyormuş gibi birde üniversiteye kazanmalarından dolayı bizleri ödüllendirmesinin çok anlamlı olduğu söylediler.