GündemSınırda çarpıcı olay!

Sınırda çarpıcı olay!

03.04.2015 - 11:09 | Son Güncellenme:

Türkiye gergin günler yaşarken Kapıkule Gümrük Sahası'nda dikkat çeken olay... Bin 510 mermi ele geçirildi. Tutuklanan şahsın örgüt bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor.

Sınırda çarpıcı olay

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, gümrük muhafaza ekipleri, Türkiye'ye giriş için gümrük sahasına gelen Bulgar plakalı bir aracı risk kriterleri kapsamında x-ray taramasına sevk etti.

Haberin Devamı

Türk uyruklu M.H.K'nin kullandığı araçta tarama sonucunda şüpheli bir bulguya rastlanmadı. Ekipler, şüphelendikleri sürücünün de üzerini aradı. Zanlının üzerine sarılı şekilde bin 260 kalaşnikof mermisi, çantasında ise 250 tabanca mermisi bulundu. Ele geçirilen mermilerin toplam değerinin yaklaşık 18 bin TL olduğu belirlendi.

Zanlının, yurtiçinde ve yurtdışında irtibatlı olduğu kişilerle örgüt bağlantısı olup olmadığının tespiti için soruşturma başlatıldı.

Gözaltına alınan M.H.K, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

KEŞFETYENİ
Kazayla ilgili yeni detay! Berk Atan günler sonra anlattı
Kazayla ilgili yeni detay! Berk Atan günler sonra anlattı

Cadde | 23.05.2025 - 07:27

Büyük bir kaza atlatan Berk Atan, yaşadığı olayla ilgili detayı ilk kez açıkladı.

Yazarlar