Gündem Müstehçen anı açığa aldırdı

Müstehçen anı açığa aldırdı

29.12.2011 - 16:42 | Son Güncellenme:

Bir ilköğretim okulunda görevli müzik öğretmeni öğrencilerine derste öyle bir tatil anısını anlattı ki olayı öğrenen veliler çılgına döndü...

Müstehçen anı açığa aldırdı

MANİSA Şehitler İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni 43 yaşındaki H.E., öğrencilerine müstehcen konular anlattığı iddiasıyla, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açığa alındı.

Haberin Devamı

Manisa Şehitler İlköğretim Okulu’nda, 5 yıldır müzik öğretmeni olarak görev yapan H.E., iddiaya göre, önceki gün dördüncü sınıf öğrencilerine gittiği bir tatil kampında anahtar deliğinden kadınları nasıl izlediğini anlattı.

Anlatılanlar karşısında şaşkına dönen öğrencilerden bir bölümü evlerine gidip, durumu, ailelerine anlattı. Bunun üzerine velilerden bazıları İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bir bölümü de okul müdürüne yazılı şikayette bulunup, H.E.’nin açığa alınması istedi. Yaklaşık 20 velinin şikayeti üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü, hemen soruşturma başlatıp, valilik oluruyla, H.E.’yi açığa aldı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, yaşanan olayın kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Aynı öğretmenle ilgili daha önce de başka bir konuda şikayet vardı. Soruşturma başlatmıştır. Okul idaresi bize konuyu bildirdi. Bize de gelen şikayetler mevcuttu. Vakit kaybetmeden soruşturma başlattık. Soruşturma bitene kadar da bu öğretmenimizi açığa aldık" dedi.

Haberin Devamı

10 yıllık öğretmen olan H.E.’nin hakkında, geçen Aralık ayında da yine dördüncü sınıf öğrencilerine etnik ayrımcılık içeren konuşmalar yaptığı gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı. Bu soruşturmanın da halen sürdüğü öğrenildi.