Siyaset 40 bin kişi bekleniyor

40 bin kişi bekleniyor

17.12.2010 - 02:02 | Son Güncellenme:

Arena Spor Salonu’nda yapılacak CHP kurultayı için hazırlıklar tamamlandı. 13 bin kişiye davetiye gönderilen kurultay için slogan da belirlendi: Liderimiz Kemal hedefimiz iktidar

40 bin kişi bekleniyor

CHP, Arena Spor Salonu’nda yapılacak kurultay için hazırlıklarını tamamladı. 12 bin kişilik salonun içinde ve dışında 40 bin kişinin katılması planlanan kurultayda kullanılan bir afiş ise dikkati çekti. Mayıs ayındaki kurultayda salona asılan, “Önderimiz Kemal, hedefimiz iktidar” afişinin bu kez, “Liderimiz Kemal hedefimiz iktidar” şekline dönüşmesi dikkati çekti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, yarın gerçekleştirilecek kurultayın yapılacağı Arena Spor Salonu’ndaki hazırlıkları tanıttı.
Kurultayın onur konukları; Rahşan Ecevit, eski Yargıtay Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, SHP Onursal Genel Başkanı Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü ve eski bakanlardan SODEP lideri Aydın Güven Gürkan’ın eşi Serap Aksoy’dan oluşacak. 1242 delegenin ise kartları bu akşam teslim edilecek ve geldikleri illere göre oturacakları bölümler dahi basılı kroki olarak kendilerine verilecek.
Arena’ya gelecek konuklarla tek tek Genel Başkan Yardımcısı Mesut Değer ilgilenecek ve kendisine 60 parti görevlisi yardımcı olacak. Kurultay için 350 kişilik özel güvenlik birimi bu geceden itibaren önlem alacak. Arena salonu için 53 bin lira kira ödenirken, toplam 13 bin kişiye davetiye gönderildi. Kurultayı, yerli ve yabancı bin gazetecinin izleyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Salonu tanıttılar: Genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin, Hurşit Güneş ve Alaattin Yüksel de kurultayın yapılacağı Arena Spor Salonu’nda hazırlıklar hakkında bilgi verdi.