Siyaset AK Parti aday listesini bilene para ödülü

AK Parti aday listesini bilene para ödülü

07.04.2011 - 14:48 | Son Güncellenme:

Batman’da yayımlanan bir yerel gazete, kentin AK Parti’nin milletvekili aday listesine girecek 4 kişiyi doğru tahmin edecek okuyucusuna 500 lira ödül verecek.

AK Parti aday listesini bilene para ödülü

Batman Gazetesi Sahibi Nizamettin İzgi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 Haziran günü yapılacak seçim için Batman’da AK Parti’den 36 kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirterek, kentin son günlerdeki ana gündeminin AK Parti’nin milletvekili aday listesinde hangi adayların yer alacağı konusunun olduğunu söyledi.

Çok sayıda okurun telefonla kendilerini arayıp AK Parti aday listesine girecek 4 kişinin kimler olabileceği yönünde sorular sorduğunu ya da tahminde bulunduğu bildiren İzgi, şöyle konuştu: "Yoğun ilgi üzerine AK Parti’nin milletvekili listesinde yer alacak adayları bilen bir kişiye ödül vermeye karar verdik. İl genelinde 36 aday adayının büyük bir kesim tarafından yakından izlendiğini biliyoruz. Milletvekili listesinde yer alacak 4 adayın isimlerini sırasıyla (1-2-3-4) olarak tahmin edenler arasından yapılacak kurada bir talihliye 500 lira ödül vereceğiz.

Okuyucularımız mail ya da mektupla AK Parti’nin listesinde yer alacak 4 kişinin isimlerini bize bildiriyor. Bir okuyucunun sadece bir kez tahmin yapma hakkı var.

Batman gazetesi olarak yaptığımız bu çalışma aynı zamanda hiçbir şekilde aday adaylarına olumlu veya olumsuz yansımayacaktır. Okuyucularımızdan yoğun bir katılım gösteriyor. Beklediğimizin çok üzerinde bir ilgi oldu.

Okuyucularımız ’brako72@hotmail.com’ posta adresi ile ya da ’Bahçelievler Mahallesi 1612. Sokak. No. 30 Batman’ adresine gönderecekleri mektupla tahminlerini bize iletiyor. Okurlarımızın tahmin listelerini en geç 10 Nisan 2011 Pazar günü saat 12.00’ye kadar gazeteye iletmesi gerekiyor."