Siyaset Ak Parti’de vekille diyalog güçlenecek

Ak Parti’de vekille diyalog güçlenecek

01.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, gruplar halinde görüşmeler yaparak, güncel konuların yanısıra seçim bölgelerine ilişkin talep ve sorunlarını dinlediği milletvekilleriyle, parti ve grup yöneticileri de diyaloğu artıracak.

Ak Parti’de vekille diyalog güçlenecek

Edinilen bilgiye göre artık her hafta çarşamba ve perşembe günleri, o haftaki “nöbetçi” grup başkanvekilleri, yaklaşık 50 milletvekilinin yer aldığı kendilerinin sorumlu olduğu vekillerle iki grup halinde kahvaltıda biraraya gelecek. Parti kulislerinde bu kararın, milletvekilleri Şamil Tayyar ve Mehmet Metiner’in yaptıkları son açıklamalar üzerine alındığı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Ancak kulislerdeki bu iddiaya karşın Ak Partili bir yönetici Milliyet’e, “Milletvekillerimizle sürekli istişare kararımızın son gelişmelerle bir ilgisi yok. Bu daha önceden aldığımız bir karardı. Kalabalık gruplar halinde görüşmeler, konuşmak isteyen çok süre sınırlı olunca yeterince verimli olmuyor. Biz vekillerimizin sohbet havasında, kendilerini rahat hissedebilecekleri bir atmosferde sorun, öneri ve taleplerini dile getirebilmelerini sağlayacağız” dedi.