Siyaset 'AK partide çatlak arayanlar çatlayacaktır'

'AK partide çatlak arayanlar çatlayacaktır'

11.12.2011 - 14:28 | Son Güncellenme:

.

AK partide çatlak arayanlar çatlayacaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "AK Parti’de çatlak arayanlar çatlayacaktır. AK Parti’de bölünme arayanlar kendileri bölüneceklerdir" dedi.

Tanrıverdi, Manisa’nın Ahmetli ilçesinin Alahıdır köyünde düzenlenen etkinlikte köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Etkinliğin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tanrıverdi, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) ile köylerin sorunlarının büyük bölümünün sona erdirildiğini, güzel hizmetlerin ortaya çıktığını gördüklerini söyledi.

Manisa’nın daha önce su imkanı bulunmayan 190 köyüne karşılık bugün susuz köy bulunmadığına dikkati çeken Tanrıverdi, parke taşı döşenmeyen, oyun parkı olmayan köyün de kalmadığını belirtti.

Tanrıverdi, köylerin sorunlarıyla sürekli yakından ilgilendiklerini, muhtarlar ve köylülerle bir araya geldiklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Bu toplantılarla birliğimizi, beraberliğimizi ortaya koyuyor, talep edilen konuların çözümünü gerçekleştiriyoruz. Köylere davet edilmek milletvekili olarak bizleri oldukça memnun ediyor. Milletvekilleri eskiden verdikleri sözlerde durmamış, köylümüz peşinden koştuğu halde ulaşamamış, seçim sonralarında köylümüze, hemşehrilerimize sırtını çevirip Ankara’da keyfine bakar hale gelmişlerdi. AK Parti ile birlikte bu değişti. Milletin içinden çıkmış bir parti olarak sürekli milletle iç içeyiz. En büyük irade millet iradesidir. Milletimize de en yüksek seviyede değer vermemiz gerekiyor. Kendimizi kesinlikle milletimizin üstünde saymayız." Köy Kanunu’nun yenilenmesi çalışmalarına da değinen Tanrıverdi, 1924’te çıkarılan, ihtiyaçlara cevap veremez hale gelen kanunun değiştirilmesi çalışmalarında sona gelindiğini, köy muhtarlarının özlük haklarında da iyileştirmeler getirecek yeni yasanın gelecek yıl çıkarılmasını planladıklarını kaydetti.

Hüseyin Tanrıverdi, 2023 hedefine ilerlerken birlik ve beraberlik içinde daha güzel hizmetlerin ortaya konulacağını ifade ederek, şöyle konuştu: "AK Parti’de çatlak arayanlar çatlayacaktır. AK Parti’de bölünme arayanlar kendileri bölüneceklerdir. AK Parti milletvekilleri, teşkilat mensupları, hepsi dava anlayışında omuz omuzadır, birdir, beraberdir. 2023 hedefine daha heyecanlı bir şekilde koşmaktadır. Ayağımıza zamanında çok takozlar konulmaya çalışıldı, tekerimize çok çiviler çakılmaya, kapımıza kilit vurulmaya çalışıldı. Bunları nasıl atlattıysak şimdi hiç kimse tekerimize taş koyamaz." Daha sonra köy meydanını gezen, muhtar Nevcuman Kurt’tan yatırımlarla ilgili bilgi alan Tanrıverdi, köylülerle sohbet etti.

Tanrıverdi, muhtar Kurt’un köyde çöp sorunu olduğunu söylemesi üzerine, bununla ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü, Turgutlu Belediyesince 50 çöp konteyneri gönderileceğini, Ahmetli Belediyesinin araçlarıyla çöplerin toplanacağını bildirdi.

Yazarlar