Siyaset AKP'li Belediye Başkanı CHP'ye geçti

AKP'li Belediye Başkanı CHP'ye geçti

26.12.2008 - 14:40 | Son Güncellenme:

.

AKPli Belediye Başkanı CHPye geçti

YEREL seçimler öncesi siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları tüm hızıyla sürerken Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçesi'ne bağlı Hamzalı Belde Belediyesi Başkanı AKP'li Cemal Öcal, 6 belediye meclis üyesi ile birlikte düzenlenen törenle CHP'ye geçti.
CHP Kırıkkale İl Başkanı Aliye Gündüz, il binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Bugün bizim için gerçekten çok güzel ve mutlu edici bir gün. Sulakyurt'a bağlı Hamzalı Beldesi'nin Belediye Başkanı AKP'li Cemal Öcal, 6 meclis üyesiyle birlikte partimize katılıyor. Belediye başkanımız ve meclis üyelerimizle Hamzalı'dan gelen bütün dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyduk. Sizlerle birlikte yola çıkmak, adaylık sürecinin başladığı bugünlerde kol kola aday belirleme yolunda çalışmaya gayret etmek, CHP'yi Kırıkkale'de en iyi şekilde temsil etmek ve iktidara getirmek için vereceğiniz mücadelede bunu bir başlangıç olarak kabul ediyorum. Bugün partimize katılan Belediye Başkanımızı Hamzalı’da Belediye Başkanı adayı olduğunu açıklıyorum” dedi.
CHP İl Başkanı Aliye Gündüz, Hamzalı Belediye Başkanı Celal Öcal'a ve belediye meclis üyelerine parti düzetini taktı. CHP'ye katılma nedenini belirten Başkan Celal Öcal ise “Halkım istediği için CHP'yi seçtim. Görevimi en iyi şekilde devam ettirmek için kararlıyım” dedi.