Siyaset ANAP'ta muhalefet

ANAP'ta muhalefet

19.12.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

ANAP'ta muhalefet

ANAPta muhalefet


Ankara Milliyet

       Parlamento dışında kalan ANAP eski milletvekilleri, partiyi yeniden ele geçirebilmenin yollarını belirlemek üzere bir araya gelecek.
       ANAP'ın muhalif kanadından MKYK üyesi Vehbi Dinçerler'in girişimiyle iftar yemeğinde bir araya gelecek olan ANAP'lı eski milletvekilleri, Türkiye'nin öncelikleri ve ANAP'ın bunlardaki rolünü tartışacak.
       Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde (ASKİ) 21 Aralık'ta bir araya gelecek ANAP'lı eski milletvekilleri, nisanda 'Demokrasi Platformu' niteliğinde binlerce kişinin katılımının öngörüldüğü daha büyük bir toplantı yapılıp, yapılmayacağına karar verecek.
       Toplantıyı organize eden Dinçerler ve Isparta eski Milletvekili Kemal Togay, ANAP'lı eski parlamenterlere mektupla çağrıda bulundu. ANAP Demokrasi Platformu Toplantı Tertip Heyeti adına gönderilen mektupta, eski parlamenterlere, "Türkiyemizin halinden memnun, geleceğinden umutlu musunuz?", "Siyasi, iktisadi, idari, kültürel, sosyal, askeri, diplomatik önerileriniz veya çözümleriniz var mı?", "Çözümleri birleştirmek ister misiniz?" soruları yöneltildi.