Siyaset ‘Bana Barcelona’dan Messi’den teklif var’

‘Bana Barcelona’dan Messi’den teklif var’

26.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için görevinden istifa ettiği iddiaları, Bakanlık tarafından yalanlandı.

‘Bana Barcelona’dan Messi’den teklif var’


Avcı’nın belediye başkan adaylığı için istifa ettiği öne sürülmüş, yerine Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın getirileceği iddia edilmişti. Ancak, dün, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bir açıklama yaparak Avcı’nın istifasına ilişkin haberlerin gerçek olmadığını belirtti.
Bakan Avcı dün Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile geldiği Muş’ta havaalanında kol kola samimi şekilde yürüyerek gazetecilere poz verdi.
Bakan Avcı’nın istifa ettiği iddiaları sorulunca Bakan Çağlayan, kahkahalarla güldü. Çağlayan’ın “Gülmem geçtikten sonra açıklama yapın” demesi üzerine Bakan Nabi Avcı, “Muhtelif teklifer var. Messi illa, ’ben jübilemi yapmadan Barcelona’nın teknik direktörü olarak gel’ diyor. Los Angeles Lakers’den teklif var. Michael Jordan’dan sonra zor durumda kalmışlar. Hepsini değerlendireceğim. Ama Barcelona ciddi anlamda ısrarlı. Kısaca teklif çok. Los Angeles ciddi görünüyor. Gerekli cevabı aldınız. Lütfen bunu merkeze geçiniz” dedi.