Siyaset Başbakan Erdoğan, elinden Türk bayrağını bırakmadı

Başbakan Erdoğan, elinden Türk bayrağını bırakmadı

28.07.2012 - 20:25 | Son Güncellenme:

.

Başbakan Erdoğan, elinden Türk bayrağını bırakmadı

EMİNE ERDOĞAN: "FANATİK DEĞİLİM AMA ELİMDEN GELDİĞİ KADAR KARŞILAŞMALARI TAKİP EDİYORUM"
Londra Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenlerine katılmak için Londra'da olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Angola'yı 70-52 yendiği karşılaşmayı eşi Emine Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener ile birlikte takip etti.

Haberin Devamı

"TÜRKİYE'YE BÜYÜK MOTİVASYON OLACAK"
Başbakan Erdoğan karşılaşmanın sonunda millilerimiz tebrik etti. Olimpiyat Oyunları'na İstanbul'un adaylığı konusunda da bir açıklama yapan Erdoğan, "Güzel bir başlangıç oldu. Sporcularımızın Olimpiyatlardaki ilk maçlarına böyle başlaması iyi bir motivasyon oldu. Genç kuşaklara örnek olacaklar. Olimpiyatlara diğer ülkelereden daha hazırız. Dünkü açılış muhteşemdi teknolojiyi çok güzel kullanmışlar" dedi.

EMİNE ERDOĞAN: "FANATİK DEĞİLİM AMA ELİMDEN GELDİĞİ KADAR KARŞILAŞMALARI TAKİP EDİYORUM"
Karşılaşma arasında Doğan Haber Ajansı Muhabiri Aynur Tattersall'ın sorularını yanıtayan Emine Erdoğan, millilerimizi izlemekten büyük zevk aldığını ifade ederek, tüm sporları sevdiğini fanatik olarak hiçbir spor dalını takip etmediğini ancak bütün sporlar dallarına ilgisi olduğunu söyledi.
Bugünkü karşılaşmada Bayan Milli Takımımızın çok başarılı olduğunu dile getiren Erdoğan "İzlerken büyük keyif aldım" dedi.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A BASKETBOL ARENA'DA BÜYÜK İLGİ
Londra Olimpiyatları'nda ilk karşılaşmasına çıkan A Milli Bayan Basketbol Takımı'nı izlemeye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Basketbol Arena'da büyük ilgi gördü.
Başbakan Erdoğan, Türkiye - Angola A Grubu ilk maçını eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte izledi. Karşılaşmaya ara verildiği sırada dinlenme odasına geçen Erdoğan burada büyük ilgi gördü. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayarak Olimpiyat Panosu önünde fotoğraf çektirdi.

ERDOĞAN: "BAŞARIYA İNANMIŞ LİDERLER MADALYA BEKLEMEZ OLUR MU?"
Medya ve sporcuların da büyük ilgi gösterdiği Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin "madalya bekliyor musunuz?" sorusu üzerine gülümseyerek, "Başarıya inanmış liderler madalya beklemez olur mu?" şeklinde cevap verdi.
Türkiye - Angola A Grubu ilk maçını izleyenler arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da vardı.