Siyaset Belediye Başkanı'nın örnek davranışı

Belediye Başkanı'nın örnek davranışı

11.06.2009 - 13:47 | Son Güncellenme:

.

Belediye Başkanının örnek davranışı

Kırşehir’in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, 4 bin liralık başkanlık maaşını, üniversite öğrencilerine burs olarak dağıtıyor.

Erhan Talu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkan seçildikten sonra aldığı maaşın tamamını Kamanlı öğrencilere burs olarak verdiğini söyledi.

Seçim çalışmaları sırasında, başkan seçilirse, maaşını yükseköğrenim gören öğrencilere dağıtacağını söylediğini ifade eden Kaman Belediye Başkanı Talu, şunları kaydetti:

"Seçim çalışmaları sırasında verdiğim sözü tutmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Başkan seçildikten sonra aldığım 4 maaş vaadim doğrultusunda 40 öğrenciye dağıtıldı. Benim maddi durumum çok iyi. Bu nedenle maaşımı yükseköğrenim gören öğrencilere burs olarak dağıtıyorum. Ben belediye başkanlığına sadece ilçeme hizmet edebilmek için talip olmuştum. Bu doğrultuda maaşım öğrencilere burs olarak paylaştırılıyor."

Erhan Talu’nun, Kaman Üniversite Öğrencileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine her ay maaşını aktardığı ve paranın yaklaşık 40 öğrenciye burs olarak verildiği bildirildi.

Talu’nun gelecek aylar içerisinde maaş artırma yetkisini daha fazla öğrenciye burs vermek için kullanacağı belirtildi.