Siyaset Beştepe’de özel konuk

Beştepe’de özel konuk

03.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Beştepe’de resmi programının dışında özel bir konuğunu misafir etti. Erdoğan, kendisine olan sevgisini kara kalem resim yaparak dile getiren Gülşah Yağmur Yazıcı ve ailesini, Cumhurbaşkanlığı’nda kabul etti.

Beştepe’de özel konuk

Yazıcı, yaptığı resmi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da etiketleyerek, “Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum” yazarak sosyal medyada paylaşmıştı. Bu resim, sosyal medyada ilgi görmüştü.

‘Biz çok mutlu olduk’

Beştepe’de özel konuk


Erdoğan ise sosyal medya hesabından, “Çok teşekkür ederim sevgili Gülşah. Senin gibi güzel yürekli kızımı bir gün inşallah külliyede misafir etmek isterim” yazarak cevap vermişti. Erdoğan, Gülşah Yağmur Yazıcı’yı telefonla arayarak da teşekkür etmişti.

Sebahat Yazıcı, kızının Erdoğan’ı çok sevindiğini belirterek, “Gülşah açıktan lise okudu ve 2,5 senede bitirdi okulu. Resim yapmayı çok seviyor. Kitap okumayı sever. Gülşah’ın, Cumhurbaşkanımızın resmini yaptığını gördüm. Daha sonra da sosyal medya hesabından paylaştı. Gülşah böyle bir şey yaptığı için Cumhurbaşkanımız telefonla aradı. Hem Gülşah, hem de biz çok mutlu olduk. Kızımız inanılmaz bir şekilde sevindi. Konuştuk, bizimle ilgilendi” demişti.

Erdoğan, dün Gülşah Yağmur Yazıcı ile aile üyelerini Cumhurbaşkanlığı’nda kabul ederek görüştü.