Siyaset Biri 24 saat biri 10 saniye konuşuyor

Biri 24 saat biri 10 saniye konuşuyor

26.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Süheyl Batum, “Demirel 8 dakika konuşur, Ecevit 4 dakika konuşursa ’Bu nasıl demokrasi’ derdik. Şimdi biri 24 saat, diğeri 10 saniye konuşuyor. Bu, insanlara normal geliyor” dedi

Biri 24 saat biri 10 saniye konuşuyor

CHP Eskişehir milletvekili adayı Batum ile diğer milletvekili adayları ile İl Başkanı Erman Gölet, Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar ve İl Emniyet Müdürü Naci Kuru’yu ziyaret etti. CHP Milletvekili adayları Sakarya Gazetesi’ne giderek gazete sahibi Üstün Ünügür ile makamında bir araya gelen milletvekili adayları adına konuşan Batum şöyle konuştu:
“Türkiye’de eskiden tek televizyon vardı, kağıt ithali vardı. O dönemde bile basının üzerinde bu denli baskı ve sıkıntı yoktu. Demirel 8 dakika konuşur, Ecevit 4 dakika konuşursa ’Bu nasıl demokrasi’ derdik. Şimdi biri 24 saat diğeri 10 saniye konuşuyor. Bu, insanlara normal geliyor. Bugünlerde yaşasaydı Uğur Mumcu, Rabıta’yı yazamazdı, yazması mümkün değildi. Bir Zekeriya Öz çıkar, elindeki belgelere el koyar, O’nu da içeri atardı. ’Bu hep böyle değil miydi’ diyorlar. Bu denli değildi. Olayın vahametinin farkındayız. Sorunları çözeceğiz. TRT’de bile böyle şeyler yapılamazdı.”