Siyaset Erdoğan dün istirahat etti

Erdoğan dün istirahat etti

14.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da bulunan Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek salı günü kontrolden geçen ve grip olduğu açıklanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam İstanbul’a geldi

Erdoğan dün istirahat etti

Ankara’da bulunan Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek salı günü kontrolden geçen ve grip olduğu açıklanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam İstanbul’a geldi.

‘Büyütülecek bir şey yok’
Eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan ile İstanbul’a gelen Erdoğan, dünü evinde istirahat ederek geçirdi. İsveç’te bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaptığı açıklamada, Erdoğan ile görüştüğünü ve rahatsızlığında büyütülecek bir şey olmadığını belirterek, Başbakan’ın kendisini birkaç gün içerisinde toparlamasını ümit ettiğini söyledi. Gül, Erdoğan’ın sağlık durumu hakkında, “Başbakan’ın rahatsızlığında büyütülecek bir şey yok. Haberleştik biz. Bir grip salgını var her tarafta. Hafta içi çalışıp hafta sonları da çalışınca, hafta sonları daha da yoğun çalışınca, bunlar oluyor maalesef, rahatsızlıklar. Hepimiz insanız, hepimizde oluyor. Ben de buralarda çok dikkat ediyorum ki grip olmasın diye. Olunca görüyorsunuz bir çok sorun çıkıyor. İnşallah birkaç gün içinde toparlar kendisini” dedi.