Siyaset Erdoğan, Samet’in tabutuna omuz verdi

Erdoğan, Samet’in tabutuna omuz verdi

03.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan, 11 Mart 2017 tarihinde evinde ziyaret ettiği kas hastası Abdullah Samet Demir’in (23) Sancaktepe’deki cenaze namazına katıldı. Tabuta omuz veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demir’in anne ve babasına başsağlığı diledikten sonra camiden ayrıldı. Erdoğan, ardından Sultanbeyli Belediyesi’ni ziyaret etti.

Erdoğan, Samet’in tabutuna omuz  verdi

Erdoğan’a ziyareti sırasında İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci eşlik etti. Erdoğan, yaklaşık 2 saatlik ziyaretinin ardından belediyeden ayrıldı. Çıkışı sırasında çevrede bulunanlar Erdoğan’a ilgi gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgi gösterisinde bulunanların yanına giderek fotoğraf çektirdi. Makam aracına geçen Erdoğan, buradan korumalarına dağıtılması için Prof. Dr. İsmail Hakkı Ünal’ın 40 Hadiste Anne-Baba ve Sureler ve Dualar kitaplarını verdi. 40 Hadiste Anne-Baba kitabının ilk sayfasında, “Merhum ve merhume biricik anne-babalarımız Tenzile- Ahmet Erdoğan ve Hayriye- Cemal Gülbaran. Evlatları Emine Erdoğan- Recep Tayyip Erdoğan” yazdığı görüldü. Erdoğan daha sonra buradan ayrılarak Tarabya’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne geçti. l DHA

Baykal ile konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, telefon görüşmesinde Erdoğan Baykal’a “geçmiş olsun” dileklerini tekrar iletti. Erdoğan, Almanya’daki fizik tedavi süreci hakkında bilgi aldı.

Haberin Devamı