Siyaset Gezen'den iktidara 'faşist' benzetmesi!

Gezen'den iktidara 'faşist' benzetmesi!

21.02.2011 - 13:48 | Son Güncellenme:

Aziz Nesin'den alıntı yaparak AK Parti seçmeni için 'aptal' imasında bulunan tiyatrocu Müjdat Gezen çarpıcı bir iddia daha ortaya attı.

Gezenden iktidara faşist benzetmesi

( VİDEO )

Haberin Devamı

( VİDEO )

( VİDEO )

Aziz Nesin'den alıntı yaparak AK Parti seçmeni için 'aptal' imasında bulunan tiyatrocu Müjdat Gezen çarpıcı bir iddia daha ortaya attı. Sözcü'ye konuşan Gezen, AK Parti'nin kendisini susturmak istediğini ileri sürdü.

Sözcü'ye röportaj veren ünlü tiyatrocu "Şuan ki meclisi nasıl görüyorsunuz?" sorusuna "TRT3'ten görüyorum. Hemen çocuklara yasaklanması lazım" dedi.

AK Parti'nin verdiği sözleri tutmadığını da söyleyen Gezen, "Ben sadece hatirladıklarırnı söyleyebilirim. İlk seçimlerden önce, barajın düşürülmesi, dokunulmazlıkların kaldırılması işçilere grev hakkının verilmesi gibi vaatleri kulağımızla duyduk. Sonuç?" dedi DARBECİ İDDİALARI Size darbeci dediler, ne diyorsunuz? Doğrusu elim ağırdır. Diyenlere bir darbe düşünürüm ama değmez. Her söyledikleri geri tepti, daha ne olsun? Yetmişlerde "Selimiye" de, seksenlerde "Bayrampaşa" da yatmış birine bunu söylemek söyleyenleri gülünç duruma düşürdü o kadar.

AKP'den gelen tepkiler ne durumda? 12 Haziran'a kadar beni susturmayı planlıyorlarmış. Politikacıların mizahçılarla uğraşması hayra alamet değildir... Tek notayla şarkı olmaz. Özgürlükten söz edip kendi özgürlüğü dışındakilere bunu taramamak faşistliktir. Çok sesli olacağız.

AKP seçimle gelen bir parti, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hitler de seçimle gelmişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN FACEBOOK HESABINDAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI:

Yazarlar