Siyaset Gül rahatsızlandı programı iptal oldu

Gül rahatsızlandı programı iptal oldu

27.10.2013 - 10:33 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül' ün bugün saat 11. 00 de Erciyes Dağı Tekir yaylasındaki "Hayırseverler Zirvesi" programı rahatsızlığı nedeniyle iptal oldu.Cumhurbaşkanı Gül' ün saat 12.00 de karayoluyla Ankara' ya dönmesi bekleniyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,"Cumhurbaşkanımızın ciddi bir rahatsızlığı yok."

Gül rahatsızlandı programı iptal oldu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bugün Kayseri'de yapması planlanan programları soğuk algınlığı nedeniyle iptal edildi. Edinilen bilgiye göre, bugün hayırseverler için Erciyes Tekir Yaylası'nda düzenlenecek ödül törenine katılması ve ardından "Kayseri Evleri"ni ziyaret etmesi beklenen Gül'ün, soğuk algınlığı yaşadığı öğrenildi. Rahatsızlığı nedeniyle bir süre Kayseri'de istirahat edecek olan Gül'ün, öğleden sonra Ankara'ya hareket etmesi bekleniyor.
'Endişelenecek bir durum yok'
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,"Cumhurbaşkanımızın ciddi bir rahatsızlığı yok. Ancak kendisi grip ve soğuk algınlığı rahatsızlığı nedeniyle etkilendi. Erciyes dağı yüksek olduğu için kot farkından dolayı kulakları etkilenmesin diye programı iptal edildi. Endişelenecek bir durum yok " dedi