Siyaset ‘Her yerine bile bakarım’ polemiği

‘Her yerine bile bakarım’ polemiği

20.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Meclis Genel Kurulu’nda, Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ile CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören arasında, “Beni lütfen tahrik etmeyin”, “Gözünün içine de bakarım, başka şeye de bakarım”, “Benim her tarafıma bakabilirsin” şeklinde geçen ifadeler tansiyonu yükseltti, oturuma 10 dakika ara verildi.

‘Her yerine bile bakarım’ polemiği


Genel Kurul’da, CHP’nin grup önerisi üzerinde Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ile CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören arasında sert tartışma yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin konuşmasının ardından kürsüye gelen Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, “Beni lütfen tahrik etmeyin” diye konuştu. İnce’nin konuşmasını eleştiren Aslan, “Zannediyorum tatili güzel geçmiş, Bodrum’da tatilini bitirmiş, Meclis’e yeni bir renk, Meclis’e bir güzellik katmaya gelmiş. Tatili inşallah güzel geçmiştir. Keyif almıştır. Oradan boşuna laf atmayın. Ramazan günündeyiz. Orucuz, oruca uygun davranmaya çalışacağım. Beni lütfen tahrik etmeyin” diye konuştu.

Başka şeye de bakarım
CHP’den gelen tepkilere de Aslan, “Sayın Ören, Sayın Kemalettin Bey ben nereye bakacağımı sana, size soracak değilim. Gözünün içine de bakarım, başka şeye de bakarım. Ben nereye bakacağımı bana sordurma, şurada sakin sakin konuşmak istiyorum” dedi. Başkanvekili Sadık Yakut tansiyonun yükselmesi üzerine oturuma 10 dakika ara verdi.