Siyaset İnce’den sürpriz adım

İnce’den sürpriz adım

03.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

CPP yönetiminin değişmesi gerektiği konusunda net mesajlar veren ve genel başkan adaylığı konuşulan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 3 Haziran Cumartesi günü Bostancı’da “Yüreğimiz herkese açık. Bu davet tüm İstanbul’a” başlığıyla kapalı bir salon programı gerçekleştirecek.

İnce’den sürpriz adım

Hafta ortasında eski Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın ile yaklaşık bir saat görüşen İnce’nin eski MYK üyeleri Ali Topuz, Algan Hacaloğlu ve Mustafa Özyürek ile de görüştüğü belirtildi. İnce’nin bu isimleri hem hafta sonu düzenlediği programına davet ettiği hem de süreç hakkında bilgi verdiği öğrenildi. Daha önce Güney Marmara, Trakya ve Ege’de vatandaşla buluşan İnce’nin bir sonraki durağının Karadeniz ya da Doğu Anadolu olacağı öğrenildi. Çalışmaları hakkında Milliyet’e bilgi veren İnce, şunları kaydetti:

“Ben, bu tür toplantılarda, mitinglerde parti içi konuları konuşmuyorum. Burada Türkiye’yi konuşuyorum. Bir farkındalık yaratmak istiyorum. Türkiye’yi bekleyen tehlikelerle ilgili uyarılarda bulunuyorum. Bu yaptığım parti içine yönelik bir çalışma değil. Ben sadece Yalova Milletvekili değilim, İstanbul’un da Diyarbakır’ın da milletvekiliyim.”