Siyaset ‘İş görüşmesi’ istifa getirdi!

‘İş görüşmesi’ istifa getirdi!

09.10.2009 - 03:13 | Son Güncellenme:

Erzurum’da Vali Sami Bulut’la geçen ay ormanlık alanda “iş görüşmesi” yaparken polisler tarafından uygunsuz durumda olduğu gerekçesiyle karakola götürülen Ak Partili Selcen Karagöl, İl Genel Meclis üyeliğinden istifa etti

‘İş görüşmesi’ istifa getirdi

Olayın basına yansımasının ardından Vali Bulut merkeze alınırken, Ak Parti Genel Merkezi’ne çağrılan Karagöl de, yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ile yaptığı görüşme ardından bu karara vardı. Erzurum’a dönen ve dün yapılan İl Genel Meclis toplantısına katılmayan Karagöl, bir yakını aracılığıyla istifa dilekçesini gönderdi. Karagöl dilekçesinde, 29 Mart yerel seçimlerinde kazandığı il genel meclis üyeliğinden istifa ettiğini belirterek “İzzet, iffet, ismet gibi yüksek değerleri hayatında kabul etmiş bir ailenin ferdi olarak, malum gelişmelerin odağına oturtulmuş olmamı, bizleri tanıyanların vicdan terazisine sunarken, bu söylentilerin kaynağında olanları da cenabı hakkın adil sıfatına havale ediyorum” dedi.

Üyelik değil başkanlık
Meclisin öğleden sonraki oturumunda Karagöl’ün istifası okundu. Ancak, oylama yapılmadan meclisin oturumuna ara verilirken, Meclis Başkan Vekili Ak Partili İhsan Özdemir, Karagöl’ün üyeliikten değil, başkanlıktan istifa ettiğini, yeni bir dilekçe daha vereceğini açıkladı.