Siyaset Karayalçın, Amasra'da tatilde

Karayalçın, Amasra'da tatilde

16.05.2009 - 22:22 | Son Güncellenme:

.

Karayalçın, Amasrada tatilde

CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Karayalçın, hafta sonu tatili için geldiği Bartın'ın Amasra İlçesi'nde müze gezdi, daha sonra ise bir yat gezisine katıldı.
Hafta sonu tatili için eşi Neşe Karayalçın ve arkadaşlarıyla birlikte Amasra'ya gelen Murat Karayalçın, Amasra Müzesi'ni gezerek, yat gezisine katıldılar. CHP'li Amasra Belediye Başkanı Emin Timur da yat gezisine katılırken, Karayalçın gazetecilerin sorularını cevapladı. Karayalçın, DSP’de genel başkanlık yarışı ile ilgili düşüncelerini sormaları üzerine,
“Tek başına DSP'nin kurultayına bakmamak gerekli. DP'nin kurultayı ve DSP'nin kurultayı da çok önemli. Hiç kuşkusuz, her ikisini de önemsiyorum. Her ikisinin sonuçlarının Türkiye için dikkate alınması gerektiğini biliyorum. O nedenle de yakından izliyoruz. Çok sayıda siyasi partimizin ya kurultayı var, ya da kurultaya hazırlanmakta. 29 Mart seçimleri sonrasında sağ ve solda siyasi partilerimizin kurultay çalışmalarına soyunmalarını son derece önemsiyorum. Kurultay sonrası sonuçların 27 ay sonra yapılacak seçimler için de çok büyük bir önem taşıdığını düşünüyorum. Türkiye için hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum” dedi.