Siyaset Kelkit için değişim zamanı

Kelkit için değişim zamanı

25.03.2009 - 01:46 | Son Güncellenme:

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinin CHP belediye başkan adayı Çetin Özdemir, Kelkitlileri sevgi, barış ve kardeşlik değerlerine sahip çıkmaya çağırdı

Kelkit için değişim zamanı

Özdemir, “Gelin el verin, destek verin, Kelkit’i hep birlikte geleceğe taşıyalım, şimdi değişim zamanı. Kelkit’in kaderini değiştirmek için yola çıktık” dedi.
Özdemir, Kelkit’in iyi yönetilemediğini, hizmetlerin aksadığını ve gittikçe artan nüfus dikkate alındığında hizmetten yoksun bırakıldığının söyledi. Özdemir, hizmet ve huzurun yönetimdeki ilk hedefi olduğunu belirtti.
Sadak Barajı’nın çok önceden planlandığı halde bir türlü bitirilemediğini belirten Özdemir, “7 yıl Sadak Barajı’nı ihmal edenlerin, bugün ortaya çıkmaları iyi niyetle bağdaşmıyor” dedi.

İçme suyu sorunu
Kelkit’in öncelikli sorunlarından birinin de içme suyu olduğunu söyleyen Özdemir, şunları söyledi:
“Geri kalmışlığı aşmak hedefi yanında temel hedefimiz, tüm Kelkitlileri kucaklamaktır. Kelkitli işadamlarımızı, dostlarımızı da devreye sokarak Kelkit’e hizmet hedefimizi gerçekleştireceğiz. Kelkit’in kaderini değiştirmek için yola çıktık. Bunu da vatandaşlarımızın desteğiyle başaracağız. Kelkit’in kaybedecek zamanı yok. Şimdi zamanıdır. Kelkitli gerçekleri görmüştür, geleceğini kurtarmanın yolu bölünmeden değil birleşmeden geçer. Gelin gücümüze güç katın, bizi bölmeye çalışanlara dur diyelim. Hep birlikte başarılı bir Kelkit oluşturalım.”