Siyaset MHP Nazilli İlçe Teşkilatı kapatıldı

MHP Nazilli İlçe Teşkilatı kapatıldı

06.09.2017 - 16:38 | Son Güncellenme:

MHP yönetimi Aydın'ın Nazilli ilçe teşkilatını kapatma kararı aldı.Teşkilat yöneticileri dün Nazilli'de protokolde yer ayrılmaması nedeniyle kavga çıkarmıştı.

MHP Nazilli İlçe Teşkilatı kapatıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şefkat Çetin, Aydın Nazilli İlçe Teşkilatı'nın kapatıldığını açıkladı. Çetin yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Aydın Nazilli İlçe Teşkilatı, MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır. Bu karar 06/09/2017 tarihinde il başkanlığına ve Aydın Valiliğine bildirilmiştir."

Haberin Devamı

PROTOKOLDE KAVGA ÇIKARMIŞLARDI...

Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü etkinliklerinde MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin’e yer ayrılmaması üzerine kriz çıkmış ve MHP ilçe yöneticileri, başkana yer ayrılmadığı gerekçesiyle Nazilli Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Fatih Demir’i dövmüştü. MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin, gazetecileri de "Bu haber çıkarsa aklınızı alırım” diye tehdit mişti.