Siyaset Parti için çalışacağız

Parti için çalışacağız

09.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP’de milletvekili aday listesine giremeyen 14 isim burukluk yaşarken, partinin başarısı için çalışmaya devam edeceklerini kaydediyor.

Parti için çalışacağız


Milletvekili adayı göstermeyeceği isimlerin bazılarını Başkanlık Divanı ve MYK’ya taşıyarak yanında tutan Bahçeli, MYK’ya almadığı isimlere de aday listesinde yer verdi. Böylece hem hareket alanını genişleten Bahçeli, hem de kaybetmek istemediği bir çok ismin gönlünü aldı. Konya Milletvekili Faruk Bal’ı önce Başkanlık Divanı’ndan kesen Bahçeli, daha sonra MYK’daki görevine son verdi. Bahçeli, Bal’ı son olarak da milletvekili listesine almadı. MHP’nin önemli isimlerinden Mehmet Şandır’ı MYK’ya alan Bahçeli, milletvekili listesine koymayarak dengeyi gözetti.
‘Bunu beklemiyordum’
Aday gösterilmeyenler kızgınlıklarını içine atarken, burukluklarını yumuşak ifadelerle dışa yansıtıyor. Bunlardan Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, “Böyle bir şey bekleseydim müracaat etmezdim. MHP iktidarı için dışarıdan var gücümüzle çalışıp gayret göstereceğiz”
Eski Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ise partide halen MYK üyesi olduğunu anımsatarak, “Ben partinin MYK üyesiyim, her halükârda partinin başarısı için sonuna kadar çalışacağız” diye konuştu.