Siyaset Partiler bayramlaştı

Partiler bayramlaştı

17.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri dün gerçekleşti. Görüşmelerde birinci gündem maddesi Suruç’ta yaşanan olay oldu, sağduyu çağrısında bulunuldu.

Partiler bayramlaştı

Siyasi partiler arası bayramlaşma kapsamında, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Kadın Kolları MKYK Üyesi Şerife Polat ve Gençlik Kolları Genel Sekreteri Esme Özbağ’dan oluşan AK Parti heyeti CHP’yi ziyaret etti.

Haberin Devamı

CHP ve MHP heyetleri de Ak Parti’yi ziyaret etti. Ak Parti’yi daha sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, MYK üyesi Merve Menekşe’den oluşan heyet ziyaret etti.

İYİ Parti’de bayramlaşma için parti genel merkezine gelen heyetleriGenel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile Ankara milletvekili adayı Mesut Özarslan ağırladı.

Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan başkanlığındaki heyet, siyasi partiler arası bayramlaşmalar çerçevesinde MHP’yi ziyaret etti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren başkanlığındaki heyet de MHP’ye bayram ziyaretinde bulundu. Ak Parti ve diğer partilerin heyetleri, Saadet Partisi’ne de bayram ziyaretinde bulundu.