Siyaset Pazar esnafını ziyaret etti

Pazar esnafını ziyaret etti

15.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün Şirinevler’de bulunan Salı pazarını ziyaret etti.

Pazar esnafını ziyaret etti

İmamoğlu, hayat pahalılığına değinerek, “Şu pazar Türkiye’nin özeti. Çantası dolmayan anneler, aileler ve alışveriş yapamayan insanlar, şu mübarek Ramazan ayında oruç sofrasına bir şey götüremeyen insanlar. Milleti bugüne kadar aldattınız ama aldatma ve aldatılma dönemi bitmiştir. Milletimiz zekidir, akıllıdır, sorunlarla yüzleştiği gibi çözüm bulacak olan insanların da farkındadır. İnşallah verilen bu ara dönemi hızlıca geçeceğiz. Ve 24 Haziran’da itibaren milletimize çare ve çözüm bulmaya fakirliğini, yoksulluğunu çözeceğiz. Şaibe üretilen 123 sandığı milletimize açıklamakla yükümlüsünüz. Boynunuzun borcudur. Hani şaibe var ya o sandıklarda alınan oyu derhal açıklamalısınız. Hani insanları fişlediğiniz o 123 sandıkta rakibimiz ve ben yüzde kaç oy aldık? Sabırla ve inatla bekleyeceğiz bu cavabı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Esenler’de iftar

İmamoğlu, orucunu dün 31 Mart seçimleri kapsamında Bayrampaşa Hali ziyaret esnasında tanıştığı Cebrail Gümüştepe’nin Esenler’deki evinde açtı. İmamoğlu, “Sevgili Cebrail, bana okumak istediğini söylemişti. Bu şehrin yöneticileri olarak ona bu imkanı sağlayamadığımız için utanmıştım. Onun eğitim hayatı konusunda her şey güzel oldu. Bugün de çok kıymetli ailesiyle iftarda bir araya geldik” dedi.