Siyaset Seçime kadar afiş nöbeti başladı

Seçime kadar afiş nöbeti başladı

03.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beyoğlu’nun farklı yerlerinde CHP’nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil’in seçim afişlerinin indirilip bazılarına da zarar verilmesi üzerine CHP Beyoğlu Gençlik kolları üyesi bir grup, seçime kadar afişlerin başında nöbet tutma kararı aldı. Kotil, gece nöbet tutan gençleri ziyaret etti.

Seçime kadar afiş nöbeti başladı


CHP Beyoğlu Gençlik kolları üyesi 60 kişilik grup, 30 farklı noktada zarar gören ve indirilen afişlerin yenilerini astı ve yeni afişlere zarar verilmemesi için her afişin başında ikişer kişi nöbet tutmaya başladı. Gece saatlerinde nöbet tutan gençleri ziyaret eden Başkan Adayı Aylin Kotil, gazetecilere şunları söyledi:

‘Tehdit eder gibi’
“Adaylığım başladığından beri pankartlarımız önce iki yanından kesildi. Daha sonra indirmeye başladılar. Sonraları ise boyun bölgesinden kestiler ve gözlerimin bulunduğu kısmı oydular. Sadece CHP bayraklarını indiriyorlar ve Beyoğlu bölgesinde sadece benim pankartlarıma yapıyorlar. Gençlerimiz gecenin 4’üne kadar asıyorlar bu afişleri sonrasında okula gidiyorlar ve uykusuz kalıyorlar. Fakat, sabah kalktığımızda bayraklarımızın inmiş olduğunu görüyoruz.
Sanki tehdit eder gibi boynundan kesilmiş gözlerinin oyulmuş olduğunu görüyoruz. Gençlerinde sabrı artık tükenmeye başladı. Bir tatsızlık ta çıksın istemiyorum. Dün akşamda pankartları indirenlerin görüntüleri alındı. Gençlik kollarımız artık pankartları asıp nöbet tutma kararı aldılar.”