Siyaset Şimşek mazbatasını ikizleriyle birlikte aldı

Şimşek mazbatasını ikizleriyle birlikte aldı

08.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Meclis’te 26. dönem milletvekillerinin kayıt işlemleri hafta sonu da devam etti.

Şimşek mazbatasını ikizleriyle birlikte aldı

Maliye Bakanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek, kayıt işlemleri için Meclis’e 2 yaşındaki ikiz kızları Azra ile Sara ve eşi Esra Şimşek ile birlikte geldi. Şirinlikleriyle basın mensuplarının ilgi odağı olan ikizler, babalarının kayıt işlemleri sürerken TBMM personelinin sunduğu kırmızı ve beyaz gülleri sallayarak gazetecilere poz verdi. Beklerken sıkılan ikizleri anneleri oyalamakta zorlandı.

Haberin Devamı

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından gazetecilere açıklama yapan Şimşek, “Hem hükümet hem de aile olarak çok mutluyuz. Hayırlı olsun” dedi. Şimşek, “Partinizin vaatleriyle ilgili toplumda beklenti var. Ne kadar sürede bu beklentiler yerine gelir” sorusu üzerine “Vaatlerimizi öngördüğümüz en kısa süre içinde yerine getireceğiz” cevabını verdi.

Bu arada Ak Parti’nin Edirne Milletvekili Rafet Sezen ve Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı ile CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker de dün TBMM’ye kayıt yaptıran vekiller arasında yer aldı.

Baklava yedirdi

Açıklaması sırasında kızı “baba mama” deyince Şimşek, basın mensuplarından izin isteyerek TBMM personeli ve basın mensuplarına ikram etmek üzere getirttiği Gaziantep baklavasından birer parça alarak, kızlarına bizzat elleriyle yedirdi.

Yazarlar