Siyaset Siyaset dünyasından Erdoğan Demirören için taziye mesajları

Siyaset dünyasından Erdoğan Demirören için taziye mesajları

08.06.2018 - 12:54 | Son Güncellenme:

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından siyaset dünyasından başsağlığı mesajları geldi.

Siyaset dünyasından Erdoğan Demirören için taziye mesajları

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından siyasiler taziye mesajı yayınladı.

Haberin Devamı

Mesajlardan bazıları şöyle:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:

"Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatından büyük üzüntü duydum. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu:

"Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet niyaz eder; değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim."

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül:

"Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberini teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine sabır-ı cemil niyaz ediyorum."

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya:

Haberin Devamı

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş:

İş dünyasının önemli isimlerinden Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Mehmet Ağar:

Elazığ'da aldım acı haberi. İnşallah Pazar günü de cenazesine geleceğim. Ben çok genç yaşta tanıdım kendisini. O dönemde İstanbul emniyetinde şube müdürüydüm. Türkiye'de durumlar da bugünkü gibi iyi değildi. Bana yüklü miktarda alışveriş çekleri verdi. 'Bunu durumu olmayan polis memurlarıyla paylaş' derdi. Ben de paylaşırdım. Bunu kimsenin de bilmesini istemezdi. Bugün de Ramazan ayında kendisini kaybettik. Allah gani gani rahmet eylesin İnsan tarafı çok fazlaydı. çok iyidi çok pozitifti. Çok şefkatliydi. Hep iyiliklerle anılacak bir insan. Her yönde üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Gerçeketen bu sabah büyük bir şokla uyandım sabah. Geriye de çok güzel yetiştirdiği çocuklarını, torunlarını bıraktı. Eminim ki onlar da Demirören soyadını çok iyi bir şekilde devam ettirecektir.